Verslag H1 13 Nov 2010 2e Prov A: Vosselaar - H1: 3 - 2 Een goede wedstrijd om een plaats in de middenmoot te verkrijgen, Vosselaar stond 1 plaats achter Herentals en was dus mogelijk een haalbare kaart. Set 1 werd gewonnen door St Janskring met degelijk verdedigend werk, en de thuisploeg keek tegen een 0 - 1 achterstand. Set twee werd bijna een heruitgave van set 1, maar met deze keer Vosselaar als beste ploeg. Terug gelijke stand. In set 3 hield Vosselaar het zelfde tempo, St Jan vocht terug tot het einde, maar enkele dure missers gaven de Turnhouters een eerste punt, 2 - 1 voorsprong. Bij Herentals geen pruillippen, integendeel. Met opnieuw een sterk midden en gerichte opslagen werden de bordjes vrij makkelijk terug in evenwicht gehangen. De laatste set nam Vosselaar direct een voorsprong. Tot 11 - 7 was het voor Herentals aanklampen, dan werd een sterke remonte door de man in het wit gestopt. Tot op 1 punt genaderd fluit hij een overduidelijke bal binnen "uit "en de veer was gebroken. Spijtig van het verkeerde moment natuurlijk, maar ja!! Vosselaar wint, niet onverdiend, van een wisselvallig St Janskring, dat toch wel meer potentieel heeft maar het ( weer) even niet ten volle heeft benut. Volgende week tegen Zoersel "mag het iets meer zijn!" Andere uitslagen Sint-Janskring: -VT Turnhout - H2: 3 - 1-VC Vosselaar - H3: 0 - 3-FH Nijlen4 - D1: 0-3Verslag: Gert Janssens/Sint-Janskring